De listede filer

Shandong LongHua Co., Ltd noteringsceremoni blev afholdt den 10. november 2021. LongHua har med succes noteret på ShenZhen Stock Exchange GEM (vækstvirksomhedsmarkedet) (aktie nemlig: LHXC.Aktiekode: 301149) offentligt udstedte 70 millioner aktier, udstedelseskurs til 10,07 RMB pr. aktie, og PE-forholdet er gange 42,8, samlet beløb rejst 705 millioner.

Deltagerlisterne inkluderer WangChang, viceborgmester i City ZiBo.FanLi, sekretær for partiudvalget, formand og administrerende direktør for Soochow Securities Co.,Ltd.WangJinDong, sekretær for distriktet GaoQing.HanZhiGang, formand for LongHua New Material Co.,Ltd., ZhangTao, direktør for byen ZiBo Investment Facilitate Bureau.JiaoChuanTao, direktør for City ZiBo Financial Supervision Bureau.JinBo, direktør for forbindelseskontoret for ZiBo og HongKong.LiuDaoDe, vicesekretær for GaoQing-distriktet.QiQingChun, Executive, Vice General Manager og CFO for ShanDong LongHua New Material Co.,Ltd.etc.

At blive noteret med succes på aktiemarkedet er aldrig enden, men det er en ny begyndelse af LongHua."Vi er nødt til at gribe denne værdifulde mulighed, investere de indsamlede midler i projekterne, fremme bæredygtig udvikling og opgradering af innovationskapaciteten af ​​avancerede produkter og øge væksten i ydeevnen effektivt, kontinuerligt og hurtigt.For at returnere fordele til aktionærer, kunder og samfundet skal vi bygge en stor fremtid."Chiarman Mr. HanZhiGang sagde i sin tale.

Sekretær for partiudvalget, formand, administrerende direktør for Soochow Securities Co.,Ltd.Mr. FanLi udtrykte et varmeste tillykke til ShanDong LongHua New Material Co.,Ltd.med succes noteret på det finansielle marked.Han har erklæret, at som sponsorinstitution og hovedgarantist for LongHua New Material Co., Ltd., troede han virkelig på, at det børsnoterede LongHua New Material Co., Ltd vil bringe nye muligheder til dets vækst og give nye muligheder for investorer og også skabe ny energi og vitalitet til det finansielle marked.

Optrådte på det finansielle marked i LongHua New Material Co,.Ltd repræsenterede, at hvert distrikt har børsnoterede virksomheder i byen ZiBo, og ZiBo er blevet den første by i Shandong-provinsen, som er fuldt dækket af hovedbestyrelsen på det kinesiske marked.Viceborgmesteren i byen ZiBo WangChang diskuterede, at City ZiBo aktivt fanger den historiske mulighed for det finansielle marked, vedholdende uddyber den "finansielle magt", fokuserer på at forbedre erhvervsmiljøet, fuldstændig giver omfattende og cyklisk vækststøtte til virksomheder, giver byen ZiBo mulighed for har sit eget territorium på det finansielle marked.LongHua New Material Co,.Ltd er gået i en ny fase af det finansielle markeds bedrift, og dette er også et gennembrud for ZiBo-sektoren på det finansielle marked.
9.26 den 10. november 2021. WangChang, viceborgmester i City ZiBo.FanLi, sekretær for partiudvalget, formand og administrerende direktør for Soochow Securities Co.,Ltd.WangJinDong, sekretær for distriktet GaoQing.HanZhiGang, formand for LongHua New Material Co.,Ltd.QiQingChun, Executive, Vice General Manager og CFO for ShanDong LongHua New Material Co,,Ltd.ZhangPing, CSO for ShanDong LongHua New Material Co,.Ltd.De er hold sammen slog gongen ved noteringsceremonien, LongHua New Material Co,.Ltd har officielt noteret sig i bestyrelsen for ShenZhen Exchanges.I mellemtiden har LongHua New Material Co,.Ltd gik ind i en ny udviklingsæra.
1faa01f2
8c8f4032
e0ae5c44
1faa01f2
5da8c465
ce9f76ed
ec04f98e


Indlægstid: 15. december 2021